Модели

килоти градници корсети маици мидери
Модел САЊА
Состав:Полиамид 80% ликра 20%
Собирање:2%
Големина:38,40,42,44
Боја:бела, црна
ден.
Модел КОЦКА
Состав:Полиамид 80% ликра 20%
Собирање:2%
Големина:38,40,42,44
Боја:бела, црна
ден.
Модел ГАМА
Состав:Памук 94 %, ликра 6 %
Собирање:3%
Големина:38,40,42,44
Боја:крем
ден.
Модел НИНА (со тул)
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %
Собирање:2%
Големина:38,40,42,44
Боја:бела, црна
ден.
Модел НИНА (со чипка)
Состав:Памук 92 %, 8% ликра или полиамид 80 %, ликра 20 %
Собирање:3% или 2 %
Големина:38,40,42,44
Боја:бела, црна
ден.
Модел ЛИЗА
Состав:Памук 92 %, 8% ликра
Собирање:3%
Големина:38,40,42,44
Боја:бела, црна
ден.
Модел ДОНА
Состав:Памук 92 %, 8% ликра
Собирање:3%
Големина:38,40,42,44
Боја:крем, сива
ден.
Модел ЛИРА
Состав:Памук 92 %, 8% ликра или полиамид 80 %, ликра 20 %
Собирање:3% или 2 %
Големина:38,40,42,44
Боја:бела, црна
ден.
Модел ЛИДИЈА
Состав:Памук 92 %, 8% ликра
Собирање:3%
Големина:38,40,42,44
Боја:бела, црна
ден.
Модел МЕРИ
Состав:Памук 92 %, 8% ликра, без фишбајн
Собирање:3%
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна, крем
ден.
Модел ФРОСИНА-2
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн
Собирање:2%
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел ФРОСИНА- 1
Состав:Памук 92 %, 8% ликра, без фишбајн
Собирање:3%
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:крем
ден.
Модел КАРЛА
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн или Памук 93 %, ликра 7 %, со фишбајн
Собирање:2% или 3 %
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел АНА
Состав:Памук 92 %, 8% ликра, без фишбајн
Собирање:3%
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел МИМИ
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн или Памук 93 %, ликра 7 %, со фишбајн
Собирање:2% или 3 %
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел ВИВА
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн
Собирање:2%
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел БЕБА
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн или Памук 93 %, ликра 7 %, со фишбајн
Собирање:2% или 3 %
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел МФ
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн или Памук 93 %, ликра 7 %, со фишбајн
Собирање:2% или 3 %
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел ЛИНА
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн или Памук 93 %, ликра 7 %, со фишбајн
Собирање:2% или 3 %
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел СОФИ
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн или Памук 93 %, ликра 7 %, со фишбајн
Собирање:2% или 3 %
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел ЕВА
Состав:Памук 92 %, 8% ликра, со фишбајн
Собирање:3%
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Модел ВЕНЕРА
Состав:Полиамид 80 %, ликра 20 %, со фишбајн
Собирање:2%
Големина:75, 80, 85, 90, 95
Боја:бела, црна
ден.
Ново
Контакт
Take a closer look CONTESSA
Ул. Тодор Чангов 51-24a- Скопје 02/2442-522; 078 256 789; 070/562-563 info@contessa.mk anastasija@contessa.mk


Продажни места
Скопје:
Бомико - Порта Буњаковец (во зградата на студио Леонтиќ)
Бомико- Карпош 4 (ТЦ Антико)
Медијан Прима- Тинекс Карпош 4 (стара телевизија)
Бутик Бис - Т.Ц Бисер приземје
Бутик Катерина - ул. Иво Лола Рибар 70а
Вивекс Ексклузив - Бул. Партизански Одред 153 локал 10, Порта Влае
Анами Мери - ул. Никола Русински 3А лок.13, Лептокарија
Иво ДОО, ул. Кирил Фетак бр.27 б, нас. Драчево

Прилеп:
Бутик Бестиа
Ул. Блаже Крстечанец бр. 4
Гевгелија:
Бутик Сикрет
Ул. Маршал Тито бб.
Кичево:
РИГО - М
Ул. 11 септември
Кочани:
ТП Сензуал сикрет
ул. Маршал Тито бб ГТЦ блок Б
Делчево:
Бутик Хера Плус
Пролетерска 16
Македонски Брод:
ГЕРМАН ИГРИ
Стоковна куќа - Центар
Радовиш:
БОНСАИ ДООЕЛ
Ул.1ви Мај 22
Ресен:
Бутик МИНАУ