• + 389 70 562 563
Кошничка
вашата кошничка е моментално празна

За Contessa

Бренд кој постои повеќе од 25 години на македонскиот пазар.
Контеса е еден од првите производители на долна облека во Македонија.

Препознатливи по постојаниот квалитет на избрани материјали и чипки и стил дефиниран според трендовите во модата, но и според желбите и финансиските можности на клиентите.

Како резултат на големата посветеност, креативност и квалитет нашите колекции се најдоа на голем број модни ревии и започнавме соработки со значајни компании по што следеа голем број на награди за нашата успешна работа.

Нашиот дизајнерски тим работи со ексклузивни материјали и бои , правејќи го брендот уште поуспешен.
Секој производ е финализиран милиметар по милиметар. Многубројни тестирања се направени за да можеме да излеземе во пресрет на вашите очекувања.

За да бидеме поблиску до нашите клиенти, Контеса има мрежа на свои доставувачи.