• + 389 70 562 563
Кошничка
вашата кошничка е моментално празна

Контакт

Телефонски броеви
  • +389 78 256 789
  • +389 70 562 563
Адреса Ул. Тодор Чангов 51/24a, 1000 Скопје, Македонија

Повеќе информации?

Погледнете го делот со ЧПП и доколку не го најдете одговорот, пишете ни. Ќе се обидеме да ви одговориме во најкраток временски рок.

Често поставувани прашања (ЧПП)?

Контактирајте не?

Сеуште не го најдовте одговорот на вашето прашање. Пишете ни и со задоволство ќе ви одговориме

CaptchaВнесете го резултатот во полето подоле ?
Бесплатна достава над 1000 ден. 3-5 работни денови
Бесплатна рекламација за оштетен производ
Корисничка подршка info@contessa.mk